728 x 90

Колко бихте дали за това BMW E30 с турбо мотор от Honda S2000?

В мрежата на eBay се появи доста интересен автомобил за продажба. Става дума за класически BMW 3-Series от моделно семейство E30, който е получил ново сърце. На мястото на заводския двигател се е настанил турбо мотор от Honda S2000, който е разположен зад предната ос. Това осигурява на колата характеристики като на автомобил с централно

В мрежата на eBay се появи доста интересен автомобил за продажба. Става дума за класически BMW 3-Series от моделно семейство E30, който е получил ново сърце.

На мястото на заводския двигател се е настанил турбо мотор от Honda S2000, който е разположен зад предната ос. Това осигурява на колата характеристики като на автомобил с централно монтиран агрегат.

Собственикът, който се намира във Великобритания, обяснява, че в момента колата разполага с мощност от 365 к.с., но тази стойност може лесно да нарасне до около 450 к.с. с нов код за управление на двигателя.

Преработки има и по окачването, а спирачките са взети от следващото поколение M3. Кормилният механизъм се подпомага от електрическа помпа от General Motors, а на борда присъства цялостна тръгна структура и спортни седалки.

Исканата цена е доста сериозна – 15 000 паунда, като обявата е пусната без право на наддаване. Продавачът обяснява, че се нуждае от парите, за да захрани следващия си проект – двигател 2JZ от Toyota в купе на М3.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт