728 x 90

Как ви се струва идеята за Ford Focus Coupe?

Как ви се струва идеята за Ford Focus Coupe?

Чисто новото поколение Ford Focus се появи във версии хечбек, седан и комби досега, но на пазара не очакваме версия с две врати или класическо купе. Интересът към подобни машини в Европа и САЩ намаля значително през последните години и това е определящо за решението на фирмата. Все пак, макар и да не очакваме изненади

Чисто новото поколение Ford Focus се появи във версии хечбек, седан и комби досега, но на пазара не очакваме версия с две врати или класическо купе. Интересът към подобни машини в Европа и САЩ намаля значително през последните години и това е определящо за решението на фирмата.

Все пак, макар и да не очакваме изненади от Синия овал по отношение на формите на каросерията при Focus, нова виртуална илюстрация ни дава възможност да видим как може да изглежда секси 2-врато купе. Рендърът е дело на познатия ни унгарец X-Tomi Design.

Пропорциите са класически за този сегмент – дълъг преден капак, къс заден надвес и бързо скосяваща се линия на покрива. Можем само да си представим колко атрактивен би бил подобен автомобил във версия RS с почти 400 к.с. под капака и двойно предаване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт