728 x 90

Тунинг от България: Камион ГАЗ превърнат в хот род

    Преди известно време ви показахме руски проект за V8 двигател от BMW в камион ЗИЛ. Сега се натъкнахме на подобен проект, който дори задминава по креативност трансплантацията на мотор. В страницата Stance Works Bulgaria във Facebook потребител е качил снимка на страхотна тунинг доработка, направена в България. Става дума за камион ГАЗ, превърнат в нисък

    Преди известно време ви показахме руски проект за V8 двигател от BMW в камион ЗИЛ. Сега се натъкнахме на подобен проект, който дори задминава по креативност трансплантацията на мотор.

    В страницата Stance Works Bulgaria във Facebook потребител е качил снимка на страхотна тунинг доработка, направена в България. Става дума за камион ГАЗ, превърнат в нисък хот род (hot rod) по подобие на американските камионетки и пикапи.

    Засега информацията около возилото е доста оскъдна. Казва се, че машината се базира на шаси от Nissan Terrano, като използва и неговия двигател с мощност от 125 к.с. Много се надяваме в бъдеще да видим V8 мотор под предния капак.

    Предницата е направена от автентични екстериорни детайли от камиона ГАЗ, а за задни калници са използвани обърнати предни. Не знаем какъв е произходът на товарното легло, но най-вероятно то е направено по поръчка за проекта.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт