728 x 90

Toyota призна: В миналото дизайнът ни бе безразличен

Ако сте намирали дизайна на автомобилите Toyota от съвсем близкото минало за леко скучноват, то не се притеснявайте – дори самата компания призна за нещо подобно. Един от ръководителите на калифорнийския дизайнерски център на марката, Кевин Хънтър, коментира в скорошно интервю, че наистина дизайнът на тойотите е бил "доста безразличен." Вече се работи усилено по

Ако сте намирали дизайна на автомобилите Toyota от съвсем близкото минало за леко скучноват, то не се притеснявайте – дори самата компания призна за нещо подобно. Един от ръководителите на калифорнийския дизайнерски център на марката, Кевин Хънтър, коментира в скорошно интервю, че наистина дизайнът на тойотите е бил "доста безразличен."

Вече се работи усилено по промяна на тази тенденция, като основна заслуга за това има новата архитектура TNGA, която налага доста по-малко ограничения върху дизайнерите. Като друга основна причина за относително скучния на моменти дизайн се посочва потребителския интерес – традиционните клиенти на бранда не са фенове на разчупения и модернистичен дизайн.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт