728 x 90

McLaren със специален автомобил в чест на състезателен болид от 1997 г.

McLaren със специален автомобил в чест на състезателен болид от 1997 г.

McLaren представи специална версия на суперавтомобила 675LT. Купето е посветено на знаменития състезателен болид McLaren F1 GTR на отбора Gulf-Davidoff, който през 1997 г. печели второто място в епичния денонощен маратон "24 ч. на Льо Ман". Особеният супер автомобил е събран изцяло ръчно – за работата са били необходими повече от хиляда часа. Колата е

McLaren представи специална версия на суперавтомобила 675LT. Купето е посветено на знаменития състезателен болид McLaren F1 GTR на отбора Gulf-Davidoff, който през 1997 г. печели второто място в епичния денонощен маратон "24 ч. на Льо Ман".

Особеният супер автомобил е събран изцяло ръчно – за работата са били необходими повече от хиляда часа. Колата е получила на практика идентична състезателна ливрея в съчетание на сив и оранжев цвят, каквито са при оригиналния McLaren F1 GTR.

Освен това, купето е комплектовано с уникални 20-цолови джанти с оранжев оттенък. Автомобилът е получил тунинг пакет от подразделението MSO, който включва странични прагове, предни спойлери и заден дифузьор.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт