728 x 90

Можем само да се надяваме второ поколение Tesla Model S да изглежда толкова добре

Емре Хюсмен, слабо известен независим дизайнер, представи своята визия за това как може да изглежда следващото поколение Tesla Model S. На този етап няма информации калифорнийската компания вече да работи по такъв автомобил, но е логично да очакваме, че това ще се случи рано или късно. Виждаме, че Хюсмен е следвал вече установените линии на

Емре Хюсмен, слабо известен независим дизайнер, представи своята визия за това как може да изглежда следващото поколение Tesla Model S. На този етап няма информации калифорнийската компания вече да работи по такъв автомобил, но е логично да очакваме, че това ще се случи рано или късно.

Виждаме, че Хюсмен е следвал вече установените линии на Мodel S, които тук са по-остри, по-аеродинамични и по-агресивни. Подобна визия, поне по нашето скромно мнение, пасва перфектно на спортния електрически седан.

Интересно е, че дизайнът включва дневни LED светлини в предната част, вдъхновени до голяма степен от моделите на Renault. При този виртуален автомобил обаче бумерангообразните "ледове" имат малко по-различна форма.

Очаква се следващото поколение Model S да се предлага в конфигурации с предно, задно и двойно предаване. Разбира се, това са съвсем предварителни очаквания, които може и да не се сбъднат.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт