728 x 90

Голяма видео екскурзия из тунинг ателие BRABUS

    Немската компания BRABUS e основана през 1977 г. в Ботроп от Клаус Бракман и Бодо Бушман (1955-2018) и се е прочула като едно от най-големите тунинг ателиета по света. Тя е специализирана в доработката на автомобили от концерна Daimler AG и в някои аспекти е по-известна дори от Mercedes-AMG. Колегите от Autogefuhl пуснаха в канала

    Немската компания BRABUS e основана през 1977 г. в Ботроп от Клаус Бракман и Бодо Бушман (1955-2018) и се е прочула като едно от най-големите тунинг ателиета по света. Тя е специализирана в доработката на автомобили от концерна Daimler AG и в някои аспекти е по-известна дори от Mercedes-AMG. Колегите от Autogefuhl пуснаха в канала си в YouTube 18-минутна видео екскурзия из ателието.

    В студиото, разположено в западната част на Германия, работят около 200 човека, а като цяло по целия свят сътрудниците на Брабус достига бройката 400. Основно те се занимават с тунинг на брандовете Mercedes и smart. Днес компанията е представена в повече от 100 държави по целия свят и предлага тунинг-пакети практически за всеки съвременен модел на Мерцедес и Смарт.

    Във видеото, което предлагаме на вашето внимание, се виждат някои от най-ексклузивните доработки от BRABUS. Сред тях са няколко култови джипки G-Class с различна степен тунинг, както и мощният Brabus 700 на базата на S-Class със 700 "коня".

    Сега клиентите може да купуват в Брабус както готови машини, така и да докарват за преработка свои коли. При това компанията работи не само със седани и купета, но и, например, с пикапите X-Class, микробуси Viano или Vito, или с модели от smart – ForTwo, Roadster, ForFour.

    В BRABUS има отдел, който се занимава и с ретро автомобили. Налице е и работата на подразделението Startech, което се занимава с тунинг на Jaguar и Land Rover.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт