728 x 90

Maserati с лимитирана "бунтарска" версия от седана Ghibli

Мазерати подготви специална версия от седана Ghibli с името Ribelle (превод от италиански – "бунтовник"). Новата кола с впечатляващо екстериорно и интериорно оформление ще бъде произведена в лимитиран тираж от 200 броя. Maserati Ghibli Ribelle е получил ексклузивен тъмен цвят на купето Nero Ribelle, 19-цолови джанти в черно и червени спирачни механизми. В оформлението на

Мазерати подготви специална версия от седана Ghibli с името Ribelle (превод от италиански – "бунтовник"). Новата кола с впечатляващо екстериорно и интериорно оформление ще бъде произведена в лимитиран тираж от 200 броя.

Maserati Ghibli Ribelle е получил ексклузивен тъмен цвят на купето Nero Ribelle, 19-цолови джанти в черно и червени спирачни механизми. В оформлението на салона впечатляват кожата с черно-рубинов оттенък и декоративните дървени елементи.

Списъкът с оборудването включва адаптивни светодиодни предни фарове, аудиосистема Harman Kardon и панорамен покрив с люк. Maserati Ghibli Ribelle ще бъде достъпен с трилитрови V6 бензинови мотори с две турбини и мощност 350 и 430 "коня". Освен това, новият италиански премиум "звяр" се предлага с трилитров битурбо дизел за 275 к.с. Всички двигатели работят в комплект с 8-степенна автоматична трансмисия от ZF.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт