728 x 90

CES 2019: Rinspeed показва компактния безпилотник microSNAP

CES 2019: Rinspeed показва компактния безпилотник microSNAP

Швейцарската иновативна компания Rinspeed подготвя компактна модификация на модулния безпилотник SNAP. Новото предложение, което ще се казва Rinspeed microSNAP, ще бъде показано през януари 2019 г. на изложбата за потребителска електроника CES в Лас Вегас. Компанията се надява да проектът да стигне до серия. Освен новото безпилотно устройство разработчиците ще представят особена роботизирана станция, благодарение

Швейцарската иновативна компания Rinspeed подготвя компактна модификация на модулния безпилотник SNAP. Новото предложение, което ще се казва Rinspeed microSNAP, ще бъде показано през януари 2019 г. на изложбата за потребителска електроника CES в Лас Вегас.

Компанията се надява да проектът да стигне до серия. Освен новото безпилотно устройство разработчиците ще представят особена роботизирана станция, благодарение на която модулната система може да се разглобява и да осъществява презареждане.

Прототипът е изграден върху автономна електрическа платформа, която има набор от взаимозаменяеми модули. Ако е небходимо, безпилотната платформа може да бъде трансформирана в пътнически автомобил.

Чрез microSNAP двама души може да пътуват напълно комфортно. Останалата информация за новия безпилотник засега се пази в тайна.

Иначе, Rinspeed SNAP е оборудван с електрически агрегат ZF с мощност от 38 до 69 "коня", който позволява ускорение от място до 100 км/ч за 5,0 секунди. Батерия с капацитет от 12 кВт/ч обезпечава преход на платформата без презареждане до 100 км.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт