728 x 90

Mercedes-Benz G550 4×4² с 24-цолови колела е хит в Instagram

Mercedes-Benz G550 4×4² с 24-цолови колела е хит в Instagram

Ако Twitter е мястото, където става комуникацията на високо ниво между управители на фирми и техните потребител, то Instagram е мрежата, в която най-често снимки споделят богатите собственици на екзотични коли. Чудесният пример за това идва от този невероятен всъдеход Mercedes-Benz G550 4×4², който е собственост нс 23-годишният рапър Lil Baby. Сред феновете си той е

Ако Twitter е мястото, където става комуникацията на високо ниво между управители на фирми и техните потребител, то Instagram е мрежата, в която най-често снимки споделят богатите собственици на екзотични коли.

Чудесният пример за това идва от този невероятен всъдеход Mercedes-Benz G550 4×4², който е собственост нс 23-годишният рапър Lil Baby. Сред феновете си той е известен не само с песните си, но и със страстта си към луксозните и бързи машини. Собственик е, освен на модифицираната G-Class, и на Dodge Challenger SRT Hellcat и няколко модела Rolls-Royce.

Може би най-специалното нещо около автомобила от галерията по-горе, което му спечели хиляди харесвания в Instagram, са 24-цоловите колела Forgiato Gambe. Те са обути в 37-инчови офроуд гуми (външен диаметър).

Само за 24 часа от пускането на снимките, колата съпра над половин милион харесвания и споделяния в социалната мрежа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт