728 x 90

SEMA 2018: Dodge Challenger Demon като Bugatti Chiron (видео)

    Dodge Challenger Demon е един от най-екстремните американски автомобили. Той е разработен специално за писти, тъй като развива мощност от 840 "коня". Именно за любителите на високите скорости ателие SpeedKore Performance Group сериозно се потруди върху Dodge Challenger Demon, "сърцето" на който се явява 6-литров V-образен 8-цилиндров двигател с два турбокомпресора с висока производителност. Резултатът

    Dodge Challenger Demon е един от най-екстремните американски автомобили. Той е разработен специално за писти, тъй като развива мощност от 840 "коня".

    Именно за любителите на високите скорости ателие SpeedKore Performance Group сериозно се потруди върху Dodge Challenger Demon, "сърцето" на който се явява 6-литров V-образен 8-цилиндров двигател с два турбокомпресора с висока производителност. Резултатът е направо впечатляващ.

    Пренастройката на производителността в Demon-а съставлява 1400 к.с. – подобно на силата на суперавтомобила Bugatti Chiron. Колата вече е тествана на пистата и нейните резултати са повече от удовлетворителни за драг – 8,77 секунди за четвърт миля.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт