728 x 90

Продават Nissan Micra с двигател от Lancer Evo

Продават Nissan Micra с двигател от Lancer Evo

Тунинг маниаци създадоха от Nissan Micra едно истинско скоростно чудовищет, пише порталът Car Throttle. За целта под капака на третото поколение на малката градска кола е напъхан голям двигател от Mitsubishi Lancer Evo VI. Ръчната трансмисия е взета от Evo IV, докато спирачките са на Brembo, които гарантират, че това малко чудовище ще може все

Тунинг маниаци създадоха от Nissan Micra едно истинско скоростно чудовищет, пише порталът Car Throttle. За целта под капака на третото поколение на малката градска кола е напъхан голям двигател от Mitsubishi Lancer Evo VI. Ръчната трансмисия е взета от Evo IV, докато спирачките са на Brembo, които гарантират, че това малко чудовище ще може все пак да спре. Имаме и атрактивни 17-инчови джанти. Целият проект е направен от тунинг къщага Turbomonkeys.

В момента автомобилът се продава чрез eBay на цена от 11 450 евро. Стандартният двигател на Evo VI е 260 коня, но създателите на този Нисан Микра, че могат да се качат до 400 коня!Продавачът също така посочва, че колата има 12-месечен сертификат MOT, който позволява законно шофиране по пътя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт