728 x 90

Nissan преработи пикапа Frontier за спасителни акции

Нисан представи концептуална версия от пикапа Frontier с визия за идеалния автомобил с висока проходимост за спасителните служби. Премиерата на превозното средство с приставка Sentinel в името се провежда на бразилския Автосалон Сао Паоло 2018. Синьо-жълтото съчетание на цветовете в Nissan Frontier Sentinel е вдъхновено от хиацинтовата ара – папагал, обитаващ Южна Америка. Пикапът е

Нисан представи концептуална версия от пикапа Frontier с визия за идеалния автомобил с висока проходимост за спасителните служби. Премиерата на превозното средство с приставка Sentinel в името се провежда на бразилския Автосалон Сао Паоло 2018.

Синьо-жълтото съчетание на цветовете в Nissan Frontier Sentinel е вдъхновено от хиацинтовата ара – папагал, обитаващ Южна Америка. Пикапът е получил 16-инчови джанти с гуми за офроуд, лебедка, вградена в предната броня, шнорхел за преодоляване на дълбоки бродове, както и секция с допълнителна оптика.

В задната част на концептуалната кола са инсталирани два комплекта батерии от елмобила Nissan Leaf за захранване на спасителното оборудване и осветителните тела. Специалните приспособления пък позволяват да транспортирате каски, ръкавици, сигнални светлини, въжета и друго оборудване. В капака на товарното отделение има и платформа за изстрелване и кацане на дрон.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт