728 x 90

Пералня по дизайн на Porsche за 2500 евро!

Дизайнерското студио на Porsche направи външния вид на новата перална машина на Panasonic Alpha. Японският електронен гигант Panasonic е поставил задача пред Studio F.A. Porsche да "нарисува" европейски дизайн за китайския пазар. Цената на машината е около 2500 евро. Освен това е било важно да се съчетаят минималистичния стил, чистотата на формите и функционалността, която

Дизайнерското студио на Porsche направи външния вид на новата перална машина на Panasonic Alpha. Японският електронен гигант Panasonic е поставил задача пред Studio F.A. Porsche да "нарисува" европейски дизайн за китайския пазар. Цената на машината е около 2500 евро.

Освен това е било важно да се съчетаят минималистичния стил, чистотата на формите и функционалността, която трябва да притежава всяка една пералня. TFT-дисплеят на пералната машина напомня на уредите на арматурното табло на актуалните модели на Porsche. Също така пералнята подава сигнал по интернет на смартфона на собственика, че прането е приключило. Уникалната пералня също така разполага и с антивибрационното окачване и уникалната система за вентилация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт