728 x 90

Щуро: Toyota Prius с картечница?! (видео)

Щуро: Toyota Prius с картечница?! (видео)

Американската компания Black Rifle Coffee Company (BRCC), специализирана в производство на… кафе, представи особена версия на Toyota Prius. Фирмата, която принадлежи на ветерани от въоръжените светлини на САЩ, реши да монтира върху колата 20-милиметрова картечница M61 Vulcan с 6 барабана и въртяща цев. Такава картечница се монтира и върху изтребителите F16, F18 и F22. Един

Американската компания Black Rifle Coffee Company (BRCC), специализирана в производство на… кафе, представи особена версия на Toyota Prius. Фирмата, която принадлежи на ветерани от въоръжените светлини на САЩ, реши да монтира върху колата 20-милиметрова картечница M61 Vulcan с 6 барабана и въртяща цев.

Такава картечница се монтира и върху изтребителите F16, F18 и F22. Един патрон за това оръжие струва 27. Това означава, че непрекъсната стрелба с него в продължение на две минути ще ви струва $2700.

За преоборудването на Toyota Prius в бойна машина са били необходими повече от 160 часа. Инженерите е трябвало напълно да променят интериора на автомобила. Отбелязва се, че металната рамка, която е монтирана на покрива, е подходяща за прикрепване и на други тежки оръжия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт