728 x 90

В Русия продават необичаен ГАЗ-24

В Русия продават необичаен ГАЗ-24

Волгата, която виждате на снимките, не е съвсем обикновен ГАЗ-24. Социалистическото ретро возило е сериозно преработено и превърнато в двуврато купе. Този тунингован автомобил се продава в Челябинск, Русия, на цена $22 500. За тези пари потенциалният купувач ще получи руска класика, подложена на много подобрения. Вратите на колата са разширени, поставено е спортно окачване,

Волгата, която виждате на снимките, не е съвсем обикновен ГАЗ-24. Социалистическото ретро возило е сериозно преработено и превърнато в двуврато купе.

Този тунингован автомобил се продава в Челябинск, Русия, на цена $22 500. За тези пари потенциалният купувач ще получи руска класика, подложена на много подобрения.

Вратите на колата са разширени, поставено е спортно окачване, 17-инчови джанти и широки нископрофилни гуми. ГАЗ 24 е поставен върху шаси от Toyota Aristo (японският Lexus GS).

От японския донор е заимстван и двигателя с обем 3 литра и мощност 230 "коня". Моторът на Toyota 2JZ-GE работи в съчетание с японска автоматична скоростна кутия, централна конзола и задни седалки от Lexus.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт