728 x 90

Кой си поръчва розов Aston Martin?

    Кой си поръчва розов Aston Martin? На пръв поглед този въпрос няма нужда от отговор защото е абсурден, но всъщност е част от реалността. И внимание на точно този розов екземпляр обърна внимание не кой да е, а шефът на Aston Martin Анди Палмър, който публикува негова снимка в Instagram. Че розови Aston Martin-и се

    Кой си поръчва розов Aston Martin? На пръв поглед този въпрос няма нужда от отговор защото е абсурден, но всъщност е част от реалността. И внимание на точно този розов екземпляр обърна внимание не кой да е, а шефът на Aston Martin Анди Палмър, който публикува негова снимка в Instagram.

    Че розови Aston Martin-и се срещат рядко, това е ясно, но въпросният автомобил сам по себе си също е рядък и би привличал внимание и в някой по-обикновен цвят. Става въпрос за Aston Martin Vanquish Zagato версия shooting brake, която пуристично настроените фенове на марката определят като кола с предница на Aston Martin и задница на Infiniti Q30, което в никакъв случай не е комплимент по адрес на модела на луксозната марка на Nissan.

    „По време на традиционната ми обиколка на завода в петък попаднах на този красив Zagato Shooting Brake, който скоро заминава към собственика си – написа Палмър. – Нашият клиент има късмет, с този автомобил определено ще се отличава.”

    В последните години Aston Martin направи истинска революция в цветовете на моделите, които предлага и смело излезе извън границите на пастелното зелено и други подобни, за да може да привлече повече млади клиенти.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт