728 x 90

Какво ли си мисли собственикът на това BMW?

Какво ли си мисли собственикът на това BMW?

Свикнали сме да виждаме какви ли тунинг доработки на автомобили с марката BMW. Някои от тях са доста сполучливи, но не малка част са пълен провал. Чудесен пример за такъв идва от тази 3-та Серия Е36. Няма да се впускаме в излишни обяснения какво и защо е причинено на 4-вратия седан тъй като "тунингът", ако

Свикнали сме да виждаме какви ли тунинг доработки на автомобили с марката BMW. Някои от тях са доста сполучливи, но не малка част са пълен провал. Чудесен пример за такъв идва от тази 3-та Серия Е36.

Няма да се впускаме в излишни обяснения какво и защо е причинено на 4-вратия седан тъй като "тунингът", ако изобщо е уместно използването на този термин, е очевиден.

Положителната нотка е, че автомобилът не се намира в България. В страната ни със сигурност има доста подобни гаражни модификации, и то далеч не само на автомобили BMW, но този екземпляр е заснет в Атланта, САЩ. 

През последните дни се превръща в истинска сензация в интернет поради публикуването му в мрежата на Reddit, където буквално стотици потребители обсъждат свършената работа по екстериора.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт