728 x 90

Преобразиха Alfa Romeo 4C като наследник на 33 Stradale

Преобразиха Alfa Romeo 4C като наследник на 33 Stradale

Турският дизайнер Угур Сахир, който има едноименно тунинг ателие регистрирано в Холандия, представи доста интересна интерпретация на спортния автомобил Alfa Romeo 4C.  Сахир се е вдъхновил от класическия модел на италианците 33 Stradale, който е видял отблизо по време на последния конкурс за елегантност в Монтерей през 2018 г. Както е видно от рендърите, купето

Турският дизайнер Угур Сахир, който има едноименно тунинг ателие регистрирано в Холандия, представи доста интересна интерпретация на спортния автомобил Alfa Romeo 4C. 

Сахир се е вдъхновил от класическия модел на италианците 33 Stradale, който е видял отблизо по време на последния конкурс за елегантност в Монтерей през 2018 г.

Както е видно от рендърите, купето на 4C е специално удължено, за да може по-реалистично да претвори силуета на класическия спортен автомобил. Всички панели по екстериора са нови, но задвижването и окачването са стандартни.

Именно това е била основната цел на дизайнера – да създаде уникален автомобил, който все пак може да бъде произведен относително лесно върху наличните екземпляри 4С.

Сахир казва, че към момента няма планирано производство на колата с име Nivola, но при достатъчен интерес от потенциални клиенти производство в кратка серия е напълно възможно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт