728 x 90

Lexani направи кемпер за офроуд от Мерцедес Спринтер

Компания Lexani Motorcars – специализирана в създаването на ексклузивни и разкошни автомобилни екстериори, създаде поредния си шедьовър. Той е получил наименованието LM-EXTV и се базира върху немския ван Mercedes-Benz Sprinter. Може да се каже, че благодарение на тази фирма концепцията на автомобил за пътуване сред природата придобива ново значение. В Lexani смятат, че се наблюдава

Компания Lexani Motorcars – специализирана в създаването на ексклузивни и разкошни автомобилни екстериори, създаде поредния си шедьовър. Той е получил наименованието LM-EXTV и се базира върху немския ван Mercedes-Benz Sprinter.

Може да се каже, че благодарение на тази фирма концепцията на автомобил за пътуване сред природата придобива ново значение. В Lexani смятат, че се наблюдава "растящо търсене" на всъдеходи за пътешествия в "дивото" и в резултат на това се появява фургонът LM-EXTV.

В него хармонично се "съчетават функционалност и разкош". Специалистите от Lexani са разработвали кемпера повече от година, експериментирайки с различни материали и компоновки, като са направили безброй тестови пътувания за проверка работоспособността на цялото оборудване.

При поръчка на LM-EXTV на клиентите ще бъдат предоставени опции за богато персонализиране: избор на довършителни цветове, материали, различни мебели, електроника, системи за сигурност и др. Базовата версия се предлага с набор от екстериорни цветови комбинации в комбинация с камуфлажна окраска.

Офроуд-кемперът Sprinter е оборудван с 20-инчови ковани моноблок колела Lexani, обути в 33-инчови гуми. Слънчевият панел е инсталиран на покрива, а предната и задната броня са значително преработени и включват допълнително LED осветление, което също е вградено в багажникa на покрива.

Интериорът е изработен от тапицерия от въглеродни влакна, алуминиева обвивка за тавана и стените, върху които е поставено регулируемо атмосферно осветление в комбинация с индивидуални лампи за четене. В кабината има мини-хладилник, а комплектът за развлекателна електроника включва Wi-Fi, Apple TV, DVD плейър Alpine и 24-инчов телевизор. Налице е също така система за кръгов видеобзор и набор от гнезда за 110 волта и 12-волтово USB.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт