728 x 90

Mercedes-AMG анонсира премиера за нова суперлодка

    Mercedes-AMG и корабостроителницата Cigarette Racing се готвят да представят нов скоростен катер – съвместна разработка. Лодката е посветена на четиривратия хиперкар GT 4-Door Coupe. Немският автомобилен производител публикува тийзър на суперлодката и съобщи, че възнамерява да представи катера на 14 февруари в рамките на Международното яхтено изложение в Маями. Всички подробности за новата машина засега

    Mercedes-AMG и корабостроителницата Cigarette Racing се готвят да представят нов скоростен катер – съвместна разработка. Лодката е посветена на четиривратия хиперкар GT 4-Door Coupe.

    Немският автомобилен производител публикува тийзър на суперлодката и съобщи, че възнамерява да представи катера на 14 февруари в рамките на Международното яхтено изложение в Маями. Всички подробности за новата машина засега се пазят в тайна.

    Върху външността на катера е поработил самият главен дизайнер на Daimler Гордън Вагенер. Най-вероятно мощността на лодката ще превиши 3000 конски сили.

    По-рано Мерцедес съвместно с Cigarette Racing представи друга лодка под името Cigarette Racing 515 Project One, която е посветена на хибридния суперавтомобил Mercedes-AMG Project One. Конструкцията на този катер е с дължина 15,5 метра и е с широко използван кевлар и карбон.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт