728 x 90

В Япония показаха Toyota Supra с тяло от карбон

В Япония показаха Toyota Supra с тяло от карбон

Подразделението Toyota Racing Development (TRD) представи на автомобилното изложение в Осака прототипа GR Supra Performance Line Concept TRD. Прототипът намеква за нов член на фамилия "Супра" и е изпълнен с аеродинамични елементи от карбон и нови джанти. От обикновената Toyota Supra версията TRD се различава по тялото с карбонов спойлер, странични аеродинамични накладки, задни обтекатели

Подразделението Toyota Racing Development (TRD) представи на автомобилното изложение в Осака прототипа GR Supra Performance Line Concept TRD. Прототипът намеква за нов член на фамилия "Супра" и е изпълнен с аеродинамични елементи от карбон и нови джанти.

От обикновената Toyota Supra версията TRD се различава по тялото с карбонов спойлер, странични аеродинамични накладки, задни обтекатели и спойлер. Специално за концепта са разработени нови ковани алуминиеви джанти с размер 19 цола.

Техничеси "двувратката" не се отличава от серийната машина. Спортният автомобил се задвижва от "шесторка" за 340 "коня", 8-диапазонов "автомат", адаптивно окачване и активен заден диференциал, които тойотата споделя с новото поколение BMW Z4. За Япония е достъпен модел и с четирицилиндров турбомотор.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт