728 x 90

Женева 2019: Руски тунер с мегаагресивен G-Class

Руското ателие TopCar подготви програма от доработки за кросоувъра Mercedes-Benz G-Class от ново поколение – Inferno. Премиерата на тунинг новината ще се състои след няколко седмици на Автосалон Женева 2019. За "кубчето" от компанията са подготвили повече от 70 нови елемента от карбон и кевлар. Автомобилът е получил агресивен аеродинамичен пакет за купето с разширени

Руското ателие TopCar подготви програма от доработки за кросоувъра Mercedes-Benz G-Class от ново поколение – Inferno. Премиерата на тунинг новината ще се състои след няколко седмици на Автосалон Женева 2019.

За "кубчето" от компанията са подготвили повече от 70 нови елемента от карбон и кевлар. Автомобилът е получил агресивен аеродинамичен пакет за купето с разширени арки, заден спойлер и дифузьор.

Освен това, от фирмата са подготвили кожух за резервното колело, изпълнен изцяло от карбон, и фирмена гама 22- и 23-цолови джанти. Салонът на джипката след доработките ще е изпълен от натурална крокодилова кожа и позлатени елементи.

Тунинг промяната се извършва в рамките на две седмици, като аеродинамиката струва €37 хиляди. Комплектът джанти или капакът с "хриле" се харчат за около €7000. Толкова евра струва и работата на ателието.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт