728 x 90

Видео от AutoClubTV: AMG версия за Mercedes GLE

Mercedes-Benz представи първата AMG версия на кросоувъра от ново поколение GLE. Тази модификация на автомобила е получила 3.0-литров бензинов 6-цилиндров линеен мотор с турбокомпресор и електрическа компресия за 435 к.с. и 520 Нм въртящ момент. Бордовата мрежа е 48 волта за обезпечаване работата на стартер-генератора, който дава допълнителни 22 к.с. и 250 Нм. Също така

Mercedes-Benz представи първата AMG версия на кросоувъра от ново поколение GLE. Тази модификация на автомобила е получила 3.0-литров бензинов 6-цилиндров линеен мотор с турбокомпресор и електрическа компресия за 435 к.с. и 520 Нм въртящ момент.

Бордовата мрежа е 48 волта за обезпечаване работата на стартер-генератора, който дава допълнителни 22 к.с. и 250 Нм. Също така в силовата установка влиза 9-степенна автоматична трансмисия.

Ускорението от място до 100 км/ч отнема на джипката, която се казва Mercedes-AMG GLE 53, става за 5,3 секунди. Максималната скорост на кросоувъра е ограничена до 250 километра в час.

Автомобилът е оборудван и с пневматично окачване с модернизирани стабилизиращи щанги, кормилна система с променливо съотношение и подобрена спирачна система. Външно от стандартната версия AMG модификацията се отличава с различната радиаторна решетка, агресивните брони и джанти с диаметър 20 или 22 цола.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт