728 x 90

Немска тунинг фирма превръща BMW 1-Series Convertible в това уникално кабрио

Ако разполагате с екземпляр от BMW 1-ва Серия кабриолет, но намирате стила на модела не достатъчно атрактивен, немската тунинг фирма Everytimer Automobile има готово решение. Срещу сумата от около 70 000 евро, компанията ще преработи колата ви в ретро изглеждащия кабриолет, който виждате на снимките по-горе. Купето му е изработено изцяло от карбонови нишки и работата

Ако разполагате с екземпляр от BMW 1-ва Серия кабриолет, но намирате стила на модела не достатъчно атрактивен, немската тунинг фирма Everytimer Automobile има готово решение.

Срещу сумата от около 70 000 евро, компанията ще преработи колата ви в ретро изглеждащия кабриолет, който виждате на снимките по-горе. Купето му е изработено изцяло от карбонови нишки и работата се извършва ръчно.

Вдъхновението за дизайна идва от легендарния 2002 Convertible. В момента един от вече готовите екземпляри е изложен в Щутгарт в рамките на изложението Retro Classics.

Под ламарините се крие версия 135i, което означава, че налице е 3.0-литров 6-цилиндров турбо мотор с малко над 300 к.с. Той ще ви гарантира ускорение от място до 100 км/ч за около пет секунди и маскимална скорост от 250 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт