728 x 90

Skoda и студенти правят Kodiaq пикап

Skoda и студенти правят Kodiaq пикап

Skoda ще помогне на екип от студенти-дизайнери да превърнат екземпляр от джипката Kodiaq в двуврат пикап. Проектът вече е в ход като финалната му форма трябва да бъде представена през юни тази година. За да загатне за това, което ни очаква, чешката компания разпространи първа скица на пикапа. От нея съдим, че колата ще има

Skoda ще помогне на екип от студенти-дизайнери да превърнат екземпляр от джипката Kodiaq в двуврат пикап. Проектът вече е в ход като финалната му форма трябва да бъде представена през юни тази година.

За да загатне за това, което ни очаква, чешката компания разпространи първа скица на пикапа. От нея съдим, че колата ще има сериозни офроуд гуми, по-големи арки на калниците и най-вероятно повдигнат пътен просвет.

Возилото ще има статут на концепт и няма да се произвежда серийно. Дизайнът се моделира в т.нар. Skoda Academy, в която се обучават около 35 талантливи младежи.

През миналите години академията представи няколко подобни студии, между които бяха атрактивните Citijet, Funstar и Element.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт