728 x 90

Тесла и за къмпингарите…

    На 17 април в рамките на мероприятие посветено на елмобилите в Мичиган ще дебютира прототип на кемпер Tesla. Той е разработен от пътешественика и бизнесмен Травис Рабенберг. По света се срещат немалко проекти за кардинален тунинг на Тесла, но, доколкото е известно, Рабенберг е първият, който превръща елмобила на Илон Мъск в кемпер. При това

    На 17 април в рамките на мероприятие посветено на елмобилите в Мичиган ще дебютира прототип на кемпер Tesla. Той е разработен от пътешественика и бизнесмен Травис Рабенберг.

    По света се срещат немалко проекти за кардинален тунинг на Тесла, но, доколкото е известно, Рабенберг е първият, който превръща елмобила на Илон Мъск в кемпер. При това той взима за база не практичния кросоувър, а лифтбека Model S с вече спряната от производство модификация P90D със спортен режим и батерии за 90 кВт/ч.

    Кемпер версията носи името Roamer ("Скитник", "Бродяга") и притежава креват, тоалет, шкаф, съдове за съхранение на вода. За да се намали натоварването на тяговия акумулатор, за установени слънчеви панели, генеращи до 1000 вата.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт