728 x 90

Руснаци нарисуваха следващото поколение BMW X6, изглежда достоверно

Руснаци нарисуваха следващото поколение BMW X6, изглежда достоверно

Руският автомобилен сайт Kolesa.ru е един от най-активните в последните седмици що се отнася до виртуалните рисунки на нови модели. Сега колегите ни имат и нова разработка на тема следващото поколение BMW X6. При наличието на вече дебютирал Х5, не е чак толкова трудно да си представим как ще изглежда предницата на купе-SUV моделът. Все

Руският автомобилен сайт Kolesa.ru е един от най-активните в последните седмици що се отнася до виртуалните рисунки на нови модели. Сега колегите ни имат и нова разработка на тема следващото поколение BMW X6.

При наличието на вече дебютирал Х5, не е чак толкова трудно да си представим как ще изглежда предницата на купе-SUV моделът. Все пак, разлики има и те се крият в по-големите отвори на решетката и малко по-агресивната броня.

Разбира се, далеч по-интересно е да видим какво се случва отзад. Там руснаците са взаимствали идеите си от актуалния Х4 със стилни тънки стоп светлини и масивен дифузер в бронята.

Реалният нов Х6 би трябвало да се появи към края на тази година или, по-скоро, в началото на 2020 г. Моделът ще споделя двигателите си с Х5, но ще бъде малко по-високо ценово позициониран.

Рендъри: Kolesa.ru

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт