728 x 90

Да сложиш 7.0-литров V8 от камион в Лада… (видео)

    Откачените тунинг проекти от Русия не спират, нищо, че Великден наближава. Този път можем да станем свидетели на трансплантацията на 7.0-литров V8 мотор от военен камион ЗИЛ 131 в коша на бяла Лада. Както можете да видите от видеото по-долу, работата по наместването на огромния "осмак" е доста сложна. Трябва да се преработи моторния отсек

    Откачените тунинг проекти от Русия не спират, нищо, че Великден наближава. Този път можем да станем свидетели на трансплантацията на 7.0-литров V8 мотор от военен камион ЗИЛ 131 в коша на бяла Лада.

    Както можете да видите от видеото по-долу, работата по наместването на огромния "осмак" е доста сложна. Трябва да се преработи моторния отсек на автомобила изоснови, като се променят позициите за захващане на двигателя към каросерията.

    По типично руска рецепта, когато габаритите на V8-ка се окажат по-големи, флексът се оказва най-добрият приятел на механиците. Впечатление правят и гумените подложки, които се използват вместо адекватни тампони за захващане.

    По един или друг начин, след доста труд, двигателят намира комфортно място. Следва опит за запалване – първият неуспешен, но след това успехът е налице.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт