728 x 90

BMW 330i M Sport в оранжево – какво ще кажете за цвета?

BMW 330i M Sport в оранжево – какво ще кажете за цвета?

Доставките на чисто новото поколение BMW 3-Series вече започнаха и първите поръчки за модела са вече изпълнени. Това ни дава възможност да хвърлим поглед към различните опции за индивидуализация, които каталогът на баварската марка предлага. Този екземпляр от дилъра на BMW в Абу Даби представя визия в ярко оранжев цвят допълнена с части от М

Доставките на чисто новото поколение BMW 3-Series вече започнаха и първите поръчки за модела са вече изпълнени. Това ни дава възможност да хвърлим поглед към различните опции за индивидуализация, които каталогът на баварската марка предлага.

Този екземпляр от дилъра на BMW в Абу Даби представя визия в ярко оранжев цвят допълнена с части от М пакета. Името на боята е Sunset Orange Metallic, а цената е около 500 долара в зависимост от пазара.

Надали това ще бъда най-често избираният цвят, но е приятно да видим, че спортен седан като 3-та Серия може да излезе от завода в атрактивен и необичаен цвят като този.

Екземплярът тук е от версията 330i, което значи, че под предния капак работи 2.0-литрово турбо с 254 к.с. и 400 Нм въртящ момент. Тук липсва система xDrive, което означава, че тягата достига само до задните колела. Ускорението от място до 100 км/ч отнема само 5.8 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт