728 x 90

Полицейско купе М2 за полицията (видео)

Полицейско купе М2 за полицията (видео)

BMW представи уникална полицейска версия на топ купето M2 с наименованието M Town. Колата е изпълнена в стила на популярните LAPD автомобили на полицията в Лос Анджелис. Купето е получило особена черно-бяла ливрея в стила на колите LAPD, сигнални лампи, сирена, както и нови джанти. Върху тялото е нарисуван телефон за спешно повикване "1972", което

BMW представи уникална полицейска версия на топ купето M2 с наименованието M Town. Колата е изпълнена в стила на популярните LAPD автомобили на полицията в Лос Анджелис.

Купето е получило особена черно-бяла ливрея в стила на колите LAPD, сигнални лампи, сирена, както и нови джанти. Върху тялото е нарисуван телефон за спешно повикване "1972", което е препратка към годината на основаване на подразделението BMW M.

Патрулният автомобил е построен върху базата на версия BMW M2 Competition, премиерата на която се състоя през пролетта на 2018 година. Топ возилото се задвижва от модернизиран трилитров двигател с две турбини за 410 к.с. и 550 Нм въртящ момент – с повече от 40 "коня" и 85 Нм от стандартния модел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт