728 x 90

Искат едва $1800 за уникален пикап BMW

    Мнозина фенове на BMW са в очакване на собствена конкуренция за Mercedes-Benz X-Class, но вече в САЩ се появи пикап на базата на седана BMW 330i E90. Този автомобил е създаден специално за американския шампионат по офроуд каране Gambler 500 през миналата година. Возилото има доста апокалиптичен вид и с лекота може да участва във

    Мнозина фенове на BMW са в очакване на собствена конкуренция за Mercedes-Benz X-Class, но вече в САЩ се появи пикап на базата на седана BMW 330i E90. Този автомобил е създаден специално за американския шампионат по офроуд каране Gambler 500 през миналата година.

    Возилото има доста апокалиптичен вид и с лекота може да участва във военни филми. Покривът на базовата машина е отрязан, а задните врати са заварени.

    Пикапът е украсен в камуфлажен цвят. Автомобилът е оборудван с шестцилиндров двигател с обем 3,0 литра и мощност 268 к.с. с шестстепенна автоматична скоростна кутия.

    Предното стъкло на пикапа е направено от плексиглас и е доста износено. Интериорът също е забележителен.

    Зад кабината има резервна гума. Необичайният BMW пикап е регистриран във Вашингтон с пробег от 160 000 мили (257 000 километра) и може да се закупи на много атрактивна цена – само за 1800 долара.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт