728 x 90

Разгледайте новия Hyundai Elantra отблизо (снимки и видео)

Разгледайте новия Hyundai Elantra отблизо (снимки и видео)

Съвсем скоро Hyundai показа на онлайн церемония новото поколение Elantra. Машината вече се приема доста добре от феновете в интернет, а скоро – надяваме се – ще можем да я видим и на живо. За да ви запознаем по-отблизо с компактния корейския седан, ви предлагаме колекция от снимки от няколко видео клипове, които показват модела

Съвсем скоро Hyundai показа на онлайн церемония новото поколение Elantra. Машината вече се приема доста добре от феновете в интернет, а скоро – надяваме се – ще можем да я видим и на живо.

За да ви запознаем по-отблизо с компактния корейския седан, ви предлагаме колекция от снимки от няколко видео клипове, които показват модела в детайли както отвън, така и в интериора.

Припомняме, че возилото е по-широко, по-дълго и стои по-ниско до земята от своя предшественик. Дизайнът е силно вдъхновен от новото поколение Sonata, като особено видимо това е в предната част.

Кабината също е изцяло променена и отново следва стандартите, които Hyundai зададе с новата Sonata. Дори и базовите модели разполагат с 8-инчов екран, а опционално може да се поръча и 10.3-инчов такъв.

В САЩ моделът ще се предлага с 2.0-литров бензин със 147 к.с., както и с нов 1.6-литров хибриден мотор със 139 к.с. Най-вероятно в бъдеще ще видим и по-спортна N версия.

Дали, кога и под каква форма Hyundai ще продава Elantra в Европа засега не е ясно.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт