728 x 90

Това Юго има два V8 мотора и близо 1000 к.с. (видео)

Малцина може би знаят, че сръбският автомобил Юго се продаваше относително успешно на американска земя. От модела са реализирани около 140 000 бройки в периода между 1985 и 1992 година. Въпреки че е известен по-скоро с калпавата си сглобка и чупливостта си, малкият хечбек все още привлича вниманието на автомобилните фенове Зад Океана. Наскоро за

Малцина може би знаят, че сръбският автомобил Юго се продаваше относително успешно на американска земя. От модела са реализирани около 140 000 бройки в периода между 1985 и 1992 година.

Въпреки че е известен по-скоро с калпавата си сглобка и чупливостта си, малкият хечбек все още привлича вниманието на автомобилните фенове Зад Океана.

Наскоро за продажба в САЩ се появи доста интересен екземпляр от модела. Става дума за сериозно тунингован червен хеч, който е получил два Cadillac Eldorado V8 двигателя – един отпред и един отзад.

Работният обем на този агрегат е над 8.0 литра, а мощността – около 480 конски сили. Така, сумарната мощност на возилото е близо 1000 к.с., които се предават до четирите колела.

Както стана дума, в момента машината се продава, а цената й е 25 500 долара.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт