728 x 90

Mansory с обширен тунинг пакет за BMW Серия 7

Тунерите от Mansory анонсираха чрез своя канал във Facebook цялостен бодикит за луксозния лайнер от Мюнхен. На уебсайта на известната фирма за тунинг Mansory програмата за новото BMW Серия 7 (модел G70) все още е отбелязана като „очаквайте скоро“. Въпреки това специалистите от баварската марка вече публикуваха около Нова година първите илюстриращи снимки и малко

Тунерите от Mansory анонсираха чрез своя канал във Facebook цялостен бодикит за луксозния лайнер от Мюнхен.

На уебсайта на известната фирма за тунинг Mansory програмата за новото BMW Серия 7 (модел G70) все още е отбелязана като „очаквайте скоро“. Въпреки това специалистите от баварската марка вече публикуваха около Нова година първите илюстриращи снимки и малко информация във Facebook.

Според съобщенията трябва да очакваме карбонов аеродинамичен пакет и 22-цолови ковани джанти, които могат да бъдат монтирани на BMW Серия 7 в 15 различни варианта. Снимките вече дават първо впечатление за това, което клиентите на Mansory ще получат за парите си, ако все още не са доволни от M Sport пакета на BMW.


Карбонов аеродинамичен кит

Тунинг специалистите допълват нетрадиционно проектираната предна част на Серия 7 с нов долен спойлер, който добавя към физиономията бавареца и странични аеродинамични елементи. Допълнителни части разкрасяват страничните отвори за въздух и горните ъгли на каросерията. Новите странични облицовки на праговете моделират въздушния поток зад предните и пред задните колела. Емблемите „М“ отстрани на калниците са отстъпили място на апликации, които загатват за въздушни отвори тип хриле. Страничните огледала имат нови корпуси. В задната част акценти добавят спойлер в края на покрива и по-голям аеродинамичен ръб на капака на багажника. Задната престилка се допълва от по-голям дифузор, нови апликации, включително ориентирани по нов начин светлоотразители и странични части с отношение към аеодинамиката. Всички допълнителни елементи са изработени от въглеродни влакна. Някои от тях открито показват структурата на материала си, докато други са изпълнени в цвета на каросерията с червени акценти.

Авансово представената програма за тунинг на Серия 7 се допълва от споменатите по-горе нови алуминиеви джанти FD.15. За интериора Mansory обещава индивидуални решения според изискванията на клиента. Както винаги, цени не се споменават. Вероятно ще последват и данни за повишаване на мощността.


Накратко: Mansory вече показва над какво работи във връзка с новата Серия 7. Обявени бяха обширен карбонов аеродинамичен пакет и различни 22-цолови ковани джанти. Вероятно ще последват още нови части и увеличения на мощността.

Снимка: Mansory
Източник: ams.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт