728 x 90

M Performance части за чисто новото BMW M8

M Performance части за чисто новото BMW M8

Буквално няколко часа след премиерата на първия в историята модел М8, BMW показа и част от допълнителните компоненти от гамата M Performance, които ще могат да се поръчват за кабриолета и купето с 600 к.с. Сред тях са няколко екстериорни детайла с карбоново покритие, които се явяват като допълнение към Carbon Package, който се предлага

Буквално няколко часа след премиерата на първия в историята модел М8, BMW показа и част от допълнителните компоненти от гамата M Performance, които ще могат да се поръчват за кабриолета и купето с 600 к.с.

Сред тях са няколко екстериорни детайла с карбоново покритие, които се явяват като допълнение към Carbon Package, който се предлага опционално.

В интериора откриваме възможност за поставяне на нов волан, педали и стелки, като всички те имат декоративна лента в цветовете на BMW M.

По отношение на представянето на пътя, M Performance предлага нови спирачни накладки, които са разработени на базата на накладките, които баварците използват в моторните спортове.

BMW казва, че всички подобрения имат за цел не само да предложат допълнителна индивидуализация, но и да подобрят определени аспекти на автомобилите.

Частите ще се предлагат както за стандартните М8 купе и кабриолет, така и за и Competition версиите им с 617 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт