728 x 90

Skoda с кросоувър за велосипедисти

Skoda с кросоувър за велосипедисти

Шкода представи кросоувъра Karoq Velo, разработен от британското подразделение на чешката марка. В процеса на създване на концепта специалистите са направили проучване между 1500 велосипедисти. Анкетата е показала, че идеалният автомобил за колоездачите трябва да разполага с инсталация за миене и почистване както на самия велосипед, така и на дрехите на водача. В допълнение, кросоувърът

Шкода представи кросоувъра Karoq Velo, разработен от британското подразделение на чешката марка. В процеса на създване на концепта специалистите са направили проучване между 1500 велосипедисти.

Анкетата е показала, че идеалният автомобил за колоездачите трябва да разполага с инсталация за миене и почистване както на самия велосипед, така и на дрехите на водача.

В допълнение, кросоувърът е оборудван със специални крепежни елементи, благодарение на които две колела могат да бъдат транспортирани на покрива, а друг – в багажника. Плюс това, списъкът на оборудването включва пълен набор от всички необходими инструменти за ремонтиране на повредите.

Освен това, Skoda Karoq Velo е получил безжична точка за Wi-Fi достъп, както и специален дрон, с чиято помощ може да се снима пътешествието от въздуха. Липсва само информация за силовата установка на практичната за колоездачите шкода.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт