728 x 90

Искат €4,25 милиона за Bugatti Chiron от Mansory

Искат €4,25 милиона за Bugatti Chiron от Mansory

В портала mobile.de се появи обява за продажбата на ексклузивния суперкар Bugatti Chiron, доработен от тунинг ателие Mansory. Автомобилът с наименование Centuria е оценен на €4,25 милиона евро. Смята се, че това е първото Bugatti Chiron подложено на сериозен тунинг. За колата е разработен нов аеродинамичен пакет от карбон. В частност, хиперколата е получила различна

В портала mobile.de се появи обява за продажбата на ексклузивния суперкар Bugatti Chiron, доработен от тунинг ателие Mansory. Автомобилът с наименование Centuria е оценен на €4,25 милиона евро.

Смята се, че това е първото Bugatti Chiron подложено на сериозен тунинг. За колата е разработен нов аеродинамичен пакет от карбон.

В частност, хиперколата е получила различна броня с увеличен въздухозаборник, заден дифузьор, както и специални странични прагове, създавайки „аеродинамичен коридор“ между двете оси на автомобила.

В кабината има нови волан, скоростен лост и преработено арматурно табло. Техническите компоненти остават същите – седемлитров W16 двигател с четири турбокомпресора, който се ускорява от място до 100 км/ч за 2,5 секунди. Максималната скорост е ограничена, с цел безопасност, до 420 км в час. За отмяната му и достигане на 450 км/ч е необходим специален ключ.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт