728 x 90

2011 SEAT Alhambra – най-добър MPV в Германия

Новият SEAT ALHAMBRA спечели  награда "Най-добър MPV автомобил в Германия" в категория "автомобили-внос" на годишната класация на престижното автомобилно списание "Auto Motor Und Sport". Призът идва след гласуване на 92 678 читатели на списанието, които избираха шампионите в десет различни категории. В 35-то издание на конкурса SEAT Alhambra събра 17.7% от всички гласове, следвана от

Новият SEAT ALHAMBRA спечели  награда "Най-добър MPV автомобил в Германия" в категория "автомобили-внос" на годишната класация на престижното автомобилно списание "Auto Motor Und Sport". Призът идва след гласуване на 92 678 читатели на списанието, които избираха шампионите в десет различни категории. В 35-то издание на конкурса SEAT Alhambra събра 17.7% от всички гласове, следвана от Renault Espace (12%) и Skoda Roomster (11.7%).
Това е втората награда за модела в Германия. През ноември миналата година Autozeitung връчи на SEAT ALHAMBRA приза "Най-добър MPV" отново в категория "автомобили-внос". В тази надпревара ALHAMBRA спечели цели 48% от гласовете.
Това, което отличава SEAT ALHAMBRA е не само красивият дизайн, който най-много се харесва на читателите, но и отличното представяне на модела в краш-тестовете на Euro NCAP, където спечели най-много точки в категорията, в която участва, като общ сбор от всички проведени тестове.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт