728 x 90

Официалният вносител на DAF за България на 25 г.

    Официалният представител на тежкотоварните автомобили DAF за България празнува четвърт век от създаването си. „Турботракс България“ днес е пазарен лидер в сектора на тежкотоварните превозни средства у нас и попада в ТОП 300 на най-успешните компании за четвърта поредна година. Българският екип е отличен с две награди на DAF – за “Най-добър дилър за 2018”

    Официалният представител на тежкотоварните автомобили DAF за България празнува четвърт век от създаването си. „Турботракс България“ днес е пазарен лидер в сектора на тежкотоварните превозни средства у нас и попада в ТОП 300 на най-успешните компании за четвърта поредна година.

    Българският екип е отличен с две награди на DAF – за “Най-добър дилър за 2018” в отдел “Търговски операции” сред 50 държави от целия свят и е носител на „Сребърна звезда“ за един от най-добрите дилъри на марката в ЕС за 2018 година. Как една българска компания стана част от дилърската мрежа на един от водещите световни производители на камиони и за лидерството на пазара у нас, но и в Европа, разказва Георги Загоров, управител на „Турботракс България“ ООД.

    „Започнахме през 1994 г. След година „ЮБН Ауто“ стана оторизиран DAF сервиз, а 10 години по-късно – единствен оторизиран дилър на марката за България. Като част вече от Турбос Хют Груп, през 2011 г. приехме унифицираното име на всички представителства на компанията по света – Турботракс и от тогава до днес сме част от най-големия дилър на DAF в света, с над 3600 продажби на нови тежкотоварни автомобила за 2018 г. и очаквани над 4000 през тази година“, казва Георги Загоров.

    Според него пътят, който изведе „Турботракс България“ сред водещите дилъри на DAF никога не е бил лесен, но трудностите са преодолявани благодарение на професионалния подход към своите бизнес партньори, постоянното обучение на служителите и коректното търговско и сервизно обслужване.

    „Нашите партньори и клиенти знаят, че при нас ще намерят модерни, надеждни и икономични камиони с комфортни кабини, в едно с качествен сервиз и обслужване на автомобилите през целия им работен цикъл. Миналата година продадохме 679 тежкотоварни автомобила, като само за деветмесечието на 2019-та вече са 639“, отчита Загоров. По думите му  българските транспортни компании са сред най-добрите в Европа – обновяват автопарка си, флотът се обслужва на ниво и товарите стигат навреме и невредими там, където ги очакват в Европа или по-далечни дестинации: „Радвам се да бъдем част от успеха на нашия транспортен бранш и конкурентоспособността му. Това също е оценка за работата на екипа ни и доверието, което сме изградили. Благодаря на колегите!“.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт