728 x 90

Нови хит продукти в гамата на Schmitz Cargobull

Шмиц Каргобул предвижда да приключи 2015 г. с близо 15% ръст на продажбите на нови полуремаркета в България спрямо предходната година. Увеличението при употребяваните се очаква да е между 5 и 10%. Общо 760 единици са закупени от клиенти на компанията у нас до средата на месец септември. 85% от тях са нова техника. “Основна

Шмиц Каргобул предвижда да приключи 2015 г. с близо 15% ръст на продажбите на нови полуремаркета в България спрямо предходната година. Увеличението при употребяваните се очаква да е между 5 и 10%. Общо 760 единици са закупени от клиенти на компанията у нас до средата на месец септември. 85% от тях са нова техника.

“Основна част от продажбите ни са при брезентовите и хладилни полуремаркета, като тази година бележим и голям ръст при продажбите на самосвални полуремаркета”, обясни Георги Цветков, управляващ директор на Шмитц Каргобул България: “Добрите резултати се дължат от една страна на динамичното развитие на транспортния бизнес у нас и от друга на въвеждането на нови, високотехнологични и ефективни продукти на Schmitz”.

През последната една година компанията отчита изключително висок интерес към новото брезентовото полуремарке S.CS GENIOS и иновативния хладилен агрегат Schmitz "Transport Refrigeration Units". Двата ключови продукта бяха представени на специално събитие за клиенти в България от Йенс Целер, Генералният мениджър Продажби за Централна Европа на Шмиц Каргобул.

Schmitz Cargobull S.CS GENIOS – в изцяло новото поколение брезентови полуремаркета е използвана нова технология за студено валцовани надлъжни греди на шасито, които са с Z-образен профил. Това осигурява следните предимства: изключителна устойчивост при усукване на шасито, множеството заварени компоненти са заменени от студено валцовани надлъжни греди, усилена предна част на шасито; допълнителен горен профил, служещ за допълнителна опора на пода, болтована конзола за ходова част, повишена надеждност на цялата ходова част, идеално разпределение на силите по цялата повърхност на надлъжните греди, усилено шаси с по-дълъг експлоатационен живот.
 
Schmitz Cargobull "Transport Refrigeration Units" – хладилният агрегат на Шмиц Каргобул осигурява висока ефективност при всякакви условия благодарение на следните свои качестева: прецизно управление на температурата, икономична работа, с висока ефективност на охлаждане чрез прецизно управление на двигателя, бързо достига желаната работна температура, нисък разход на гориво, по–голяма експлоатационна надеждност и управляемост чрез иновативните електронни модули за управление, улеснена поддръжка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт