728 x 90

На 18 юли Daimler показва в Амстердам градския рейс на бъдещето (LIVE STREAM)

На 18 юли Daimler показва в Амстердам градския рейс на бъдещето (LIVE STREAM)

На 18 юли от 11:00 ч. Даймлер ще представи за пръв път своята визия за градския рейс на бъдещето. Презентацията на иновационния автобус "city bus of the future" от подразделението Daimler Buses ще състои в Амстердам. Това ще бъде предпремиерен, технологичен световен дебют на машината, която ще има официална премиера по време на есенния автосалон

На 18 юли от 11:00 ч. Даймлер ще представи за пръв път своята визия за градския рейс на бъдещето. Презентацията на иновационния автобус "city bus of the future" от подразделението Daimler Buses ще състои в Амстердам. Това ще бъде предпремиерен, технологичен световен дебют на машината, която ще има официална премиера по време на есенния автосалон за товарни автомобили IAA 2016 в Хановер.

Холандският град не е избран случайно, тъй като именно тук се намира най-дългият маршрут на скоростната автобусна линия BRT (Bus Rapid Transit). По всяка вероятност "city bus of the future" ще бъде т.н. метробус – многосекционен автобус. Засега липсва каквато и да е официална информация и изображения, с изключение на лаконичен видео анонс.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт