728 x 90

TRUCK EXPO 2017: Първо участие на Opel в изложението край Лесново

TRUCK EXPO 2017: Първо участие на Opel в изложението край Лесново

През 2017 г. Opel участва за първи път в изложението за товарни и лекотоварни автомобили Truck Expo (1-3 юни), което традиционно се провежда на летище "Лесново". От началото на тази година Опел въведе нова структура на дистрибуцията на лекотоварната си гама в България. Промяната се състои в концентрирането на продажбите на лекотоварните автомобили на Opel

През 2017 г. Opel участва за първи път в изложението за товарни и лекотоварни автомобили Truck Expo (1-3 юни), което традиционно се провежда на летище "Лесново". От началото на тази година Опел въведе нова структура на дистрибуцията на лекотоварната си гама в България.

Промяната се състои в концентрирането на продажбите на лекотоварните автомобили на Opel в два национални центъра, собственост на официални дилъри на марката – единия т на Дженеръс Ауто в София и вторият на Ауто Виа в Стара Загора. На Truck Expo 2017 Opel е представляван от Дженеръс Ауто, който ще даде възможност на посетителите да се запознаят отблизо с три модела от лекотоварната гама на марката – малкия Opel Combo, бестселъра Opel Vivaro и „голямото момче“ Opel Movano, който може да бъде изпълнен в над 150 модификации.

Лекотоварните модели на Opel се предлагат с голям избор на двигатели, версии на купето и оборудването и заедно с необятната палитра от леки автомобили дават възможност на марката Opel да предложи цялостни решения за разнообразните потребности фирмените автопаркове.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт