728 x 90

Брониран Sprinter Classic от Мерцедес за специални превози

Специално за компаниите, занимаващи се с превоз на ценните товари, Mercedes-Benz Vans разработи бронирана спецверсия с нисък покрив върху базата на Mercedes Sprinter Classic. Този модел ще предизвика интерес у фирми, които трябва да доставят стоки в труднодостъпни места или в закрити гаражи с ограничена височина. Пълната маса на товарния автомобил съставлява 3,5 тона, а

Специално за компаниите, занимаващи се с превоз на ценните товари, Mercedes-Benz Vans разработи бронирана спецверсия с нисък покрив върху базата на Mercedes Sprinter Classic. Този модел ще предизвика интерес у фирми, които трябва да доставят стоки в труднодостъпни места или в закрити гаражи с ограничена височина.

Пълната маса на товарния автомобил съставлява 3,5 тона, а колесната база е 3550 мм. В салона отсъства разделителна преграда, благодарение на което човек може да се премества лесно в товарното отделение. Предвидено е дистанционно управление на ключалките за всички врати. За по-голяма безопасност в двигателния отсек ще има допълнително устройство за противопожарна безопасност.  

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт