728 x 90

Разсекретиха дизайна на Aurus Arsenal – миниванът от "Кортеж"

Разсекретиха дизайна на Aurus Arsenal – миниванът от "Кортеж"

Малко след официалния дебют на първия автомобил от проекта "Кортеж" – лимузината Aurus Senat, в интернет се появи първа снимка на още един модел – този път на минивана Auris Arsenal. Дизайнът на колата бе разсекретен от тв канал "Россия 24" в материал, посветен на лимузината на Владимир Путин и другите возила на съвременните руски

Малко след официалния дебют на първия автомобил от проекта "Кортеж" – лимузината Aurus Senat, в интернет се появи първа снимка на още един модел – този път на минивана Auris Arsenal. Дизайнът на колата бе разсекретен от тв канал "Россия 24" в материал, посветен на лимузината на Владимир Путин и другите возила на съвременните руски управници.

Съдейки по стоп-кадъра от телевизионния екран, външният облик на този модел се отличава от версията, регистрана в руското патентно бюро. В частност това важи за радиаторната решетка и въздуховодите, които са като при лимузината "Сенат".

Под капака се очаква да бъде монтиран базов 2,2-литров турбодвигател с 245 к.с. или V8 агрегат с двойно турбо и 598 к.с., разработен съвместно с Porsche. Официалната публична премиера на минивана Aurus Arsenal и лимузината "Сенат" от "Кортеж" е предвидена за края на лятото по време на Автосалон Москва 2018.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт