728 x 90

Къмпинг и Караванинг Експо 2018: ISUZU D-MAX тегли каравана

Къмпинг и Караванинг Експо 2018: ISUZU D-MAX тегли каравана

ISUZU D-MAX – многофункционалният пикап на годината ISUZU, ще участва в "Къмпинг и Караванинг Експо" – специализирано изложение за кемпери, каравани и цялостно къмпинг оборудване. На 12 и 13 май пред магазин METRO на бул. "Цариградско шосе" в София пикапът с монтиран теглич и прикачена каравана, ще може да бъде видян от всички фенове на

ISUZU D-MAX – многофункционалният пикап на годината ISUZU, ще участва в "Къмпинг и Караванинг Експо" – специализирано изложение за кемпери, каравани и цялостно къмпинг оборудване. На 12 и 13 май пред магазин METRO на бул. "Цариградско шосе" в София пикапът с монтиран теглич и прикачена каравана, ще може да бъде видян от всички фенове на къмпингуването.

Пикапът ISUZU D-Max е перфектния автомобил за бягство от ежедневния живот. С максимална теглителна сила 3,5 тона, по-голямо и по-здраво товарно пространство и електронна опция за задвижване на всички колела, не съществуват бариери, които могат да го спрат.

Големи товари, стръмни склонове, груба земна повърхност, ISUZU D-Max преодолява всичко по пътя си. Моделите, оборудвани със задвижване на четирите колела, могат да стигнат навсякъде, с превъзходна офроуд проходимост и възможност за включване на 4WD в движение.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт