728 x 90

Mercedes-Benz Citaro Hybrid – рейс на годината

    Благодарение на иновационната концепция за движение автобусът Citaro Hybrid стана убедителен победител в изпитанията Euro Bus в Загреб миналия месец, оставяйки след себе си напълно електрически концепции. В частност, оценката на международното жури от експерти постави мерцедеса малко преди конкуренцията в категориите: икономичност, иновации, качество и лесен достъп. Особено внимание беше отделено на факта, че

    Благодарение на иновационната концепция за движение автобусът Citaro Hybrid стана убедителен победител в изпитанията Euro Bus в Загреб миналия месец, оставяйки след себе си напълно електрически концепции. В частност, оценката на международното жури от експерти постави мерцедеса малко преди конкуренцията в категориите: икономичност, иновации, качество и лесен достъп.

    Особено внимание беше отделено на факта, че новата хибридна технология в съчетание както с дизелови, така и с газови двигатели за всички модели от огромния асортимент градски автобуси. Тази технология допълнително повишава производителността на ДВГ при Mercedes-Benz, които са удивително икономични.

    Благодарение на новата интелектуална екологична хидравлична система за управление на волана в Citaro Hybrid, разходът на гориво се намалява с 8,5%. Освен икономичността, екобусът е лек, по-евтин и удобен за шофьорите и сервизните работници.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт