728 x 90

Близо половин милион долара за къща на колела

Американската фирма Global Expedition Vehicles (GXV) построи много яко дом на колела, който може да се придвижва и в тежки офроуд условия. Кемперът с име Patagonia струва минимум $465 000. Домът на колела е построен върху базата на Kenworth K370, а като опция е достъпен вариант с шаси от камиона с повишена проходимост Mercedes-Benz Unimog.

Американската фирма Global Expedition Vehicles (GXV) построи много яко дом на колела, който може да се придвижва и в тежки офроуд условия. Кемперът с име Patagonia струва минимум $465 000.

Домът на колела е построен върху базата на Kenworth K370, а като опция е достъпен вариант с шаси от камиона с повишена проходимост Mercedes-Benz Unimog. Дължината на кемпера достига 5,3 метра, но при използване на други платформи може да стигне и до 8,8 метра.

Широчината на Patagonia e 2.4 м, а височината – 2.1 метра. В салона има голям креват, вана (при общ запас от вода – 510 литра, кухня, трапезария с два сгъваеми дивана, аудиосистема Kenwood, LED телевизор, домашно кино Bose и система за спътникова телевизия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт