728 x 90

Нов автобус за немския отбор по футбол

На тържествена церемония във Волфсбург националният отбор по футбол на Германия получи ключа от своя нов автобус MAN Lion´s Coach C. Машината се задвижва с турбодизел 500 к.с. и се отличава със специално оборудване и ексклузивен интериор. 13,4-метровият триосен рейс MAN се явява един от трите автобуса, които получават футболистите на Германия. Машините за женския

На тържествена церемония във Волфсбург националният отбор по футбол на Германия получи ключа от своя нов автобус MAN Lion´s Coach C. Машината се задвижва с турбодизел 500 к.с. и се отличава със специално оборудване и ексклузивен интериор.

13,4-метровият триосен рейс MAN се явява един от трите автобуса, които получават футболистите на Германия. Машините за женския и младежкия отбор са малко по-скромни и имат мощност от само 460 "коня".

В салона на новия автобус цари изтънчен разкош. Има 36 регулируеми седалки, обвити с висококачествена кожа. Новият MAN предлага удобна зона за хранене и тоалет, безжичен интернет LTE, мултимедиен сървър, няколко монитора плюс звукова система от 5000 вата и портове HDMI и USB.

Производителят MAN е снабдил автобуса с всевъзможни системи за безопасност. В допълнение към шестте камери за 360-градусово видеонаблюдение в специалния Lion´s Coach има всички съвременни помощници – от контрол на движението в лентата до контрол на състоянието на шофьора.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт