728 x 90

Обучават безплатно млади шофьори без стаж с камиони

    БГ пилотен проект ще помага на шофьорите с категория C+E без опит да развият допълнително уменията си на пътя. Обученията ще се проведат на 22 и 23 април в Пловдив и на 24 и 25 април във Велико Търново и са напълно безплатни. Целта е новите водачи да получат повече информация, практически съвети от професионалисти

    БГ пилотен проект ще помага на шофьорите с категория C+E без опит да развият допълнително уменията си на пътя. Обученията ще се проведат на 22 и 23 април в Пловдив и на 24 и 25 април във Велико Търново и са напълно безплатни.

    Целта е новите водачи да получат повече информация, практически съвети от професионалисти с дългогодишен опит, както и да се запознаят с новите технологии при камионите и софтуерните решения, които вече се използват в ежедневната работа. Те ще могат да зададат и свободно въпросите си на експертите и да получат отговор от тях.

    Програмата се организира съвместно от водещата логистична компания Транспрес и Volvo Trucks България. Тя е разработенa в отговор на множество запитвания и обратната връзка, получена от шофьори без стаж за нужда от допълнително след регламентирания от държавата курс с 20 часа кормуване за придобиване на свидетелство за управление с категория C+E.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт